mateo5 Posted May 1, 2021 Report Share Posted May 1, 2021 Cześć, Myślę o przejściu na kalistenike, ale nie wiem jak się za to zabrać. Dotychczas ćwiczyłem planem FBW Sakera(zmodyfikowany), na którym starałem się progresywnie zwiększać objętość treningową. Jeśli chodzi o ćwiczenia na biceps to były to przeważnie uginanie ramion z hantlami/ crossbody curls. Triceps to prostowanie ramienia w opadzie tułowia/ skull crushers. W domu mam dostęp do drążka. dzięki 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbi14744 Posted May 1, 2021 Report Share Posted May 1, 2021 poczekaj na głownego admina strony :DD i ci pomoze wgl Witaj nowy członku strony !!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Witaj Mateo, ja bym zaczął od pełnego planu kalistenicznego, tak będzie najprościej :) 360kg na przysiad? :O 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziomeczek Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Siły na ciężarach masz, ciekawe jak się przełożą na kalistenikę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateo5 Posted May 6, 2021 Author Report Share Posted May 6, 2021 Doradzi ktoś jakim planem powinienem ćwiczyć? @Banan trochę za wysoko, tam jest 58kg na 5 powtórzeń 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 Poszło PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted May 14, 2021 Administrator Report Share Posted May 14, 2021 Można jeszcze połączyć ciężary z kalistnieką np podciąganie czy dipsy z obciążeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts