Administrator Dynloth Posted June 5, 2013 Administrator Report Share Posted June 5, 2013 Nasze rekordy W tym temacie piszemy o naszych rekordach, wynikach, osiągnięciach itp. Po prostu kopiujemy rzeczy, które umiemy i wypełniamy swoimi wynikami. A za kilka miesięcy napiszemy ponownie i porównamy wyniki. I pamiętajcie! NIE JEST WAżNE BY BYć LEPSZYM NIż KTO¦ INNY, ALE BY BYć LEPSZYM NIż WCZORAJ! -Pompki standardowe -Pompki diamentowe -Pompki tygryski -Podciąganie nachwytem -Podciąganie podchwytem -Dipsy -Przysiady na jednej nodze -Pompki na jednej ręce -DragonFlag -HumanFlag -MuscleUp -BackLever -FrontLever -L-Sit -V-Sit -HandStand -Plank -Planch -FrogStand Kopiujemy techniki, które potrafimy wykonać i wpisujemy swoje wyniki, rekordy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokoss Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 -Pompki standardowe 115 -Pompki diamentowe 50 -Pompki tygryski nie robię tego -Podciąganie nachwytem 46 -Podciąganie podchwytem 32 -Dipsy 50 -Przysiady na jednej nodze 10 -Pompki na jednej ręce -DragonFlag 20 -HumanFlag 15 sek -MuscleUp 8 pod rząd -BackLever 32 sek -FrontLever 2 sek -L-Sit 45 sek dawno nie robiłem sary wynik -V-Sit 3 sek -HandStand -Plank 3:45 -Planch nie mój level -FrogStand nie robię tego -Korean dips 22 - X flag 7 sek po wakacjach powinny być lepsze wyniki lub spadki :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi_91 Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Wow kokos jakie wyniki Dlugo cwiczysz na te 46nachwytem? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezprecedensowy Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 46 nachwytem naraz? xD Jakieś 2 miesiące temu nie potrafiłeś zrobić 16 z rzędu bo byłeś nie w formie :D No ale gratulacje i oby tak dalej! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piet Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Human Flag też mi coś śmierdzi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokoss Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Dawid ćwicz negativy na podchwycie i bd się podciągał jak torpeda bardzo mocno to zmacania mięśnie polecam ci to. i rób negatiw nachwyt podchwyt ale tylko jak wracasz potem se podnieś poprzeczkę że całe podciągnięcie będziesz wykonywał po tyg ćwiczeñ zrób se przerwę z podciąganiem dwa dni lub 3 ale katuj to dziennie po przerwie podciągnij się na max szybko wolno jak wolisz i się zdziwisz o ile podciągnięć podniosłeś progres polece ci też archanioły też ładnie barki wzmacniają bd wytrzymalszy naucz się masklapa do perfekcji i potem w planie wpisuj se z rzędu z zwisu też dobrze na moc ci to pójdzie jak bd potrzebował rady czy coś wal śmiało. A co do komentarza Piet najlepiej zostawię to bez komentarza kto mnie zna to wie ile średnio trzymam flage :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezprecedensowy Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Potrafię już dobrze MU więc się nie martw :D Dzięki za Twoje cenne rady :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokoss Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 spox :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerDano Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Yooo, kozaak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reidar Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Aaa jak dla mnie to nie robisz tego czysto technicznie. :P Lubię widzieć takie liczby, ale zawsze gdy je widze to zastanawiam się jak wyglądają pompki czy podciągnięcia w wykonaniu takiego delikwenta. Bez urazy, do każdego mam takie zastrzeżenia więc nie bierz tego do siebie. :P P.S. Z chęcią zobaczę filmik w którym pokażesz tempo ćwiczenia danego i to ogólnie jak robisz. :D Wtedy bedę miał 100% pewność i wiare w Twoją wytrzymałość. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerDano Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Wiesz, jako, że wychodzisz na najsilniejszego, lub najbardziej wytrzymałego, fajnie byłoby dostać dowód i jeżeli na prawdę dasz radę choć po części zrobić, tyle co napisałeś, to chwała Tobie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokoss Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Reidar będziesz w okolicach kato to poćwiczymy wiem że masz zamiar przyjechać daj tylko cynk na forum i się wszyscy skumamy :D dziwi mnie naprawdę fakt że dla was jest to szok że tyle da się zrobić od szczału przed treningiem nie znam waszego poziomu więc się nie wypowiadam znam osoby które jeszcze mają lepsze rekordy i liczyłem bardziej na to że mi pomożecie jeszcze d¼wignąć poprzeczkę a tu chuj wielki jak szelki kapa jednym słowem nikomu nic nie bd udowadniać Reidar bedzie na śląsku i sam stwierdzi czy ściemniam czy mowie prawde i wszystko dla was w tym temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4lusz3k Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 "OD SZCZA£U PRZED TRENINGIEM " WTF ?:D Czekam na filmik ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szklanek23 Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 To, że coś wydaje się niewiarygodne, nie oznacza, że jest niemożliwe. Skoro są ludzie co np. robią po kilka tysięcy pompek naraz, to dlaczego miałby kłamac? Powiedzmy, że jestem naiwny i wierze w to... W środowisku sportowym czasami dostrzegam hipokryzję i zawiść. " Jeśli ja nie umiem, to on na bank nie potrafi". To jest dla mnie przykre. Myślałem, że ludzie trenujący kalistenike i sw są czyści, jak te szlachetne sporty, ale... Czasami się mylę. A szkoda. Może czasami warto uwierzyć w ludzi i świat, a nie zazdrościć komuś, to niszczy nasze piękno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerDano Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Szklanek ma rację, nie powinienem oceniać z góry, graty dla Ciebie kokos. 46 pełnych podciągnięć jest pięknym osiągnięciem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piet Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Sorry Scy mój błąd nie doczytałem :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reidar Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Nie no nie oceniam, tylko jak maawiam mam objekcje do każdego kto tak podaje, nic na to nie poradze. Nie sądzę, że jest to coś niemożliwego - BA, jak najbarzdiej wykonalnego i jak sam Szklanek mówisz są przecież ludzie którzy robią większą ilośc powtórzeñ bez problemów. Staram się wierzyć, ale przez swoje doświadczenia na różnych forum nabrałem troche dystansu, nie bierz tego do siebie Kokos jak coś, nie chce nikogo urazić czy cokolwiek. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts