Gralu 650 Zgłoś Napisano 14 Październik 2015 Jako, że dotąd tu się tworzyło wydarzenia oraz, że nie wiem czy zauważył ktoś oprócz Myrmidonów i @FarGoo tworzę ten temat Wszystkie szczegóły w poniższym linku!!!http://workoutathletes.com/calendar/5-dzień-pompek/ 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dynloth 10475 TRENER Zgłoś Napisano 14 Październik 2015 Żeby nie było, że Dynloth jest niedobry i nie wspiera, to na górze na stronie głównej po prawej stronie jest mini baner do Waszego wydarzenia. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gralu 650 Zgłoś Napisano 14 Październik 2015 Dziękujemy o Adminie nad Adminami za twą hojność xD 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maverick 572 Zgłoś Napisano 14 Październik 2015 A może dodać taką opcję żeby jak ktoś jest chętny na udział to kliknie "+" albo "dodaj" i z automatu wrzuca tą osobę do chętnych, myślę że ułatwiłoby to trochę, no chyba że dużo roboty z tym byłoby 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gralu 650 Zgłoś Napisano 14 Październik 2015 Takie sprawy to do @Dynloth, ja póki co odkrywam tajemnice forum, kalendarza i zarządzania. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trip 371 Zgłoś Napisano 15 Październik 2015 Jest takie coś tylko w normalnych wydarzeniach, a nie robionych przez grupy. Wiec myślę że lepiej będzie normalne wydarzenia robić w kalendarzu z logiem grupy i opisem i tam jest dołącz, odrzuc, może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gralu 650 Zgłoś Napisano 15 Październik 2015 Zagłębitem się w to i znalazłem xD Było po ang napisane, a że na fonie to nie chciało mi się czytać xDMea culpaDołączać 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dynloth 10475 TRENER Zgłoś Napisano 16 Październik 2015 No i się nie przydałem do pomocy xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarGoo 398 Zgłoś Napisano 16 Październik 2015 jak tam nastawienie przed dniem pompek ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gralu 650 Zgłoś Napisano 16 Październik 2015 Zmotywowany, ale i zasmucony, gdyż nikt z ekipy nie opowiada, ani nie chce pomóc w kombinowaniu :CDominik, kiedyś się jeszcze przydasz xDA i wciskajcie ten przyscisk!!!!! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gralu 650 Zgłoś Napisano 19 Październik 2015 (edytowane) Dobra łapcie podsumowanie:Do udziału w Dniu Pompek zapisao się 8 osób.Wyniki podało 8 osób xDA więc:@Gralu - 1637@FarGoo -1380 @Krzysiek_ - 1000@Dynloth - 680@Maverick- 604@Trip - 400@Neerwusek97 -287@Bern - 270Gratuluje Wszystkim wyniku i dziękuje za udział !!! Edytowane 19 Październik 2015 przez Gralu 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarGoo 398 Zgłoś Napisano 19 Październik 2015 @Gralu pocisłeś!:D graty ;D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dynloth 10475 TRENER Zgłoś Napisano 20 Październik 2015 Gralu wygrał. Dzięki chłopaki za wspólną zabawę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neerwusek97 126 Zgłoś Napisano 20 Październik 2015 Zabawa Mnie się podobała tylko jednak następnym razem szybciej musze się obudzić 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gralu 650 Zgłoś Napisano 20 Październik 2015 Hah dzięki, mnie zdziwiło, że wygrałem xDAle muszę częściej robić takie dni bo takie cudowne zakwasy miałem :*Zabawa extra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarGoo 398 Zgłoś Napisano 20 Październik 2015 @Gralu zazdroszczę, ja myślałem że będę miał a praktycznie nic nie czułem :X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gralu 650 Zgłoś Napisano 20 Październik 2015 Hehe, to chyba przez to, że ostatnie 120 było z wolnym opuszczaniem xD 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maverick 572 Zgłoś Napisano 20 Październik 2015 Gratuluję wszystkim! fajna zabawa była a wczoraj pompki się ciężko robiło jeszcze 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dynloth 10475 TRENER Zgłoś Napisano 22 Październik 2015 No i dobra, a teraz przyznawać się kto nadwyrężył mięśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gralu 650 Zgłoś Napisano 22 Październik 2015 Mnie jeden dzień łokieć bolał i tyle xD 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dynloth 10475 TRENER Zgłoś Napisano 22 Październik 2015 E no to tyle to nic, tym bardziej na tle zwycięzcy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gralu 650 Zgłoś Napisano 22 Październik 2015 Ale nie ma za to żadnej uciechy, ani xadowolenia bo nagle żaden z Myrmidonów się nie melduje Zostałem sam Ps. Czemu nie ma smutnych/płaczących buziek??? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dynloth 10475 TRENER Zgłoś Napisano 23 Październik 2015 Bo założenie jest takie, że nie ma powodów do płaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gralu 650 Zgłoś Napisano 23 Październik 2015 A kontuzje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maverick 572 Zgłoś Napisano 24 Październik 2015 kontuzja jest tylko wzmocnieniem jak pradawne przysłowie Asów mówi "Co Cię połamie to Cię uszczęśliwi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach