Dynloth 10475 TRENER Zgłoś Napisano 20 Grudzień 2016 Siema wpadłem przed chwilą na pomysł Zapraszam Was do zabawy, która polega na zmierzeniu swojej choinki HandStandem i zrobienie zdjęcia które wstawimy do naszej galerii. Ja jutro zmierzę swoją a kto jeszcze deklaruje udział w wyzwaniu? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarGoo 398 Zgłoś Napisano 21 Grudzień 2016 Jaaaa xd 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan 271 Zgłoś Napisano 21 Grudzień 2016 Jeszcze jakbym umiał HS 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gonzo 88 Zgłoś Napisano 21 Grudzień 2016 Trochę ryzykowne ale postaram się xD 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dynloth 10475 TRENER Zgłoś Napisano 21 Grudzień 2016 Dobra ja wymyśliłem to ja będę pierwszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gonzo 88 Zgłoś Napisano 21 Grudzień 2016 @banan może być pod ścianą? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dynloth 10475 TRENER Zgłoś Napisano 21 Grudzień 2016 Pewnie, aczkolwiek u mnie by to nie przeszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach