MalikFreeman Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Bloger, vloger, autor książki, trener rozwojowy. Wiem, tacy coach'e się źle kojarzą, ale jeśli chcesz poprawić pewność siebie i kontakty międzyludzkie, to lepiej nie mogłeś trafić. Dlaczego? Przeczytaj kilka artykułów lub/i książkę "Płonący w atmosferze", a się dowiesz. Być może ktoś kojarzy tego Pana z projektu "Instynktowne Uwodzenie". Krótka historia metamorfozy. Przemiana z kompletnego incela, po prawdopodobnie jednego z największych podrywaczy w kraju i nie da się ukryć, nietuzinkowego twórcy, pełnego pasji jest możliwa. Najnowszy felieton: https://www.v1ncent.pl/post/no-hej Prezentacja transformacji: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted February 28, 2019 Administrator Report Share Posted February 28, 2019 No to już wiem że dodatkowo interesujesz się tematyką psychologii w uwodzeniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalikFreeman Posted February 28, 2019 Author Report Share Posted February 28, 2019 Na pewno marny jest ze mnie podrywacz:D. Choć muszę przyznać, że cały czas walczę z moim introwertyzmem, to kilka trików, porad (np. Wyzbycie się autocenzora, wypowiadanie się w sprawach, które mnie interesują) pozwoliło mi poprawić nie tylko relacje ze samym sobą, ale również z otoczeniem:D. Doprowadziłem do sytuacji, że w swojej poprzedniej pracy trenowałem, przy "małym" tłumie widzów, ponieważ przestałem bać się opinii postronnych osób, doładowując się energią do wydajniejszej pracy i poprawiąc humor, robiąc to, co kocham:D. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted February 28, 2019 Administrator Report Share Posted February 28, 2019 Świetnie podziwiam że testujesz na sobie takie zagadnienia wtedy wiesz co działa a co nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalikFreeman Posted February 28, 2019 Author Report Share Posted February 28, 2019 Najlepiej działa jednak uśmiech... To jest niesamowite, jak wiele pozytywnych rzeczy można osiągnąć i zbudować, dzięki tej jednej prostej rzeczy:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted February 28, 2019 Administrator Report Share Posted February 28, 2019 Zgadza się, ja się tym zainteresowałem jakieś 4 lata temu jak puściłem dziewczynę na pasach jadąc samochodem i tak ciepło się do mnie uśmiechnęła że mówię kurcze jaką magię może mieć uśmiech I zacząłem wtedy o tym czytać Zupełnie inaczej się podchodzi do osoby uśmiechniętej a inaczej do osoby naburmuszonej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalikFreeman Posted March 5, 2019 Author Report Share Posted March 5, 2019 Odkąd uśmiecham się sam do siebie, co skutkuje uśmiechaniem się do otoczenia, zupełnie inaczej jestem postrzegany przez ludzi:D. Dwa lata temu, gdy wykonywałem przysiady, po przeskoczeniu kilkudziesięciu schodków, na okolicznym stadionie, gdzie znajduje się kompleks boisk, zauważyłem, że dwie dziewczyny, na sąsiadujących z obiektem trynunach, nabijają się ze mnie i naśladują moje ruchy. Na dodatek byłem przyodziany w różową koszulkę:D. Uśmiechnięty, serdecznie im pomachałem, przez co jeszcze bardziej były rozbawone:). Byłem nieco zaskoczony, gdy po zejściu na bieżnie, pokonaniu schodów i zakończeniu "żabich podskoków", ujrzałem obydwie kilka metrów od siebie:D. Były jednak młode, dlatego od razu się zawstydziły i uciekły ode mnie:D. Choć na jednej imprezie, wchodząc na parkiet wypełniony pozytywną energią i uśmiechem, już po chwili tańczyłem z jedną panną, gdzie na wiele imprez przetańczyłem sam:D. A pamiętasz tytuł tej książki?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted March 5, 2019 Report Share Posted March 5, 2019 Pozytywna energia jak i będzie pozytywnym zaraza i szybko się okazuje że przebywasz w otoczeniu samych pozytywnych ludkow:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalikFreeman Posted March 14, 2019 Author Report Share Posted March 14, 2019 Zauważyłem, że zawsze gdy robię wszystko, co trzeba i wszystko, co jest pozytywne i to na dodatek lubię, to ludzie są mną zaciekawieni, a domniemane nieprzychylne osoby, po prostu zmieniają zdanie na mój temat:). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Bo tak jest, wystarczy zerknąć na to forum - same pozytywne osobowości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts