Davidho Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Nazywam się Dawid i od jakiegoś czasu zacząłem się intensywnie interesować sw . ćwiczę już prawię pół roku po 3 razy w tygodniu +czasami biegam . Z efektów jestem mega zadowolony i mam nadzieję , że nakierujecie mnie jak wykonywać niektóre ćwiczenia . pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Witaj ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Napewno Ci pomożemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 witaj owocnych treningów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LcNWorkout Napisano 19 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi