leinad Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam wszystkich właśnie stwierdziłem ze zacznę ćwiczyć street workout.Aktualnie trenuje 3x w tygodni kickboxing i 2 albo jeden basen. Własnie narazie zmierzam trenowac SW tylko 2 razy w tygodniu bo trochę mam mało czasu ale w wakacje nie mam treningów wiec będzie więcej. Niestet teraz sie trochę przeziębiłem. Witam wszystkich i pozdrawiam Daniel :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMdzeJ Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Widać masz napięty grafik XD Powiem Ci, że bardzo dobrze wybrałeś bo street workout do Ci takiego kopa, że w swojej kategorii wagowej będziesz prawdziwa bestią ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi