Thomson144 Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witam, jesteśmy nowo powstałą i dopiero zrzeszającą się grupą z Tarnobrzega. Wyszliśmy z Inicjatywą do Budżetu Obywatelskiego, aby także w naszym mieście powstał park do uprawiania tej dyscypliny sportu... Naszym założeniem i celem jest aktywizacja tarnobrzeżan i umożliwienie mieszkañcom miasta spełnienia swojej potrzeby aktywności fizycznej. Nasza grupka istnieje od miesiąca i składa się z kilkunastu osób w różnym przedziale wiekowym. Tymczasem jesteśmy zmuszeni czekać na ogłoszenie projektów i następnie postarać się, aby obywatele zagłosowali na nasz obiekt. Jak na razie tylko posiadamy oficjalny fanpage na facebooku pod adresem : https://www.facebook.com/tarnobrzegsw Będę starał się na bieżąco uzupełniać temat aktualnościami i zdjęciami dot. projektu i naszej grupy Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiuk Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ¯yczę powodzenia w walce o park A logo zdążyłem zobaczyć przed edycją, szkoda że usunąłeś bo było całkiem fajne, no i ciekawy motyw z tą flagą na pomniku (bo zgaduje że to chyba pomnik :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomson144 Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Dzięki wielkie o proszę usunąłem bo tutaj na forum mi się nie wyświetlało, więc dlatego :c haha tak to jest pomnik, który stoi w centrum miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi