gonzo Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Witam wszystkich :D Mam na imię Grzesiek , mam 18 lat Od dwóch lat zacząłem trenować , robiłem pompki, brzuszki i teraz niedawno doszło podciąganie Street Workoutem fascynowałem się od dawna, bardzo mnie to kręci i chce to ćwiczyć . W przyszłym roku planuje dostać się do szkoły policyjnej lub strażackiej . Licze na miłą współpracę ! Cieszę się, że tu trafiłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Siema. Też mam taką nadzieję i liczę na to, że się zakumplujemy! Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Cieszymy się razem z Tobą! :D życzę Ci wytrwałości i przyjęcia do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 życzę szybkich postępów :D i napewno wszyscy tutaj będą Ci pomagać w miarę możliwości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJaK Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Powodzenia! Intensywnych treningów i hektolitry wylanego potu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi