Illumination Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Siema, jestem Arek. Mam 19 lat. Mieszkam w łodzi. Trenowałem SW miesiąc w wakacje, lecz przestałem z braku czasu i nie zdążyłem osiągnąć po tak krótkim czasie zbyt dużych efektów ;p Teraz zamierzam trenować regularnie i mam nadzieję że będzie mi to wychodziło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 siema :D wytrwałości i powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Oczywiscie ze tak :D Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witaj u nas! :D Przyjmiemy Cię tutaj z otwartymi rękami ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witamy w rodzinie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi