Jump to content
Workout Athletes

Warsztaty EXOTIC&POLE DANCE z Magdaleną Ślusarczyk w 95 Dance House

Admin PD
 Share

Message added by Admin PD,

Nie mamy jeszcze informacji o Twoim wydarzeniu? Napisz do nas na maila: biuro@pole-dance.pl

Recommended Posts

Warsztaty EXOTIC&POLE DANCE z Magdaleną Ślusarczyk w 95 Dance House

SOBOTA, 9 KWIETNIA 2022 O 13:00

->LINK<-

273382613_267391822186482_5778274104623794758_n.thumb.jpg.f52f1bef953a0e8a1113940ee2da3ad1.jpg

Wydarzenie 95 DANCE HOUSE
Zapraszamy na warsztaty z Magdą Ślusarczyk w 95 Dance House!
Kilka słów o Magdzie:
SWOJĄ PRZYGODĘ Z TAŃCEM ROZPOCZĘŁAM W WIEKU 6 LAT IOD TAMTEJ PORY NIGDY NIE PRZESTAŁAM. KIEDY PIERWSZYRAZ TRAFIŁAM NA SALĘ POLE DANCE - GIMNASTYKI NADRĄŻKU PIONOWYM WIEDZIAŁAM, ŻE TO JEST SPORT DLAMNIE I ZMIENI MOJE ŻYCIE. W 2014 ROKU ZDAŁAM EGZAMINYI ZOSTAŁAM CERTYFIKOWANYM INSTRUKTOREM POLE FITNESS- POLE FORM.W 2015 ROKU OTWORZYŁAM SWOJĄ SZKOŁĘ SZERZĄCĄ PASJĘI MIŁOŚĆ DO GIMNASTYKI NA DRĄŻKU PIONOWYM COCOONPOLE DANCE ACADEMY. WRAZ Z CHĘCIĄ ROZWOJU IZDOBYWANIEM NOWYCH DOŚWIADCZEŃ ROZPOCZĘŁAMSZKOLENIE INSTRUKTORSKIE Z AERIAL HOOP ORAZ AERIALSILKS. OBECNIE W COCOON POLE DANCE AKADEMYPRZEKAZUJE SWOIM KURSANTOM WIEDZĘ Z ZAKRESUGIMNASTYKI POWIETRZNEJ: POLE DANCE, AERIAL HOOP ORAZAERIAL SILKS, JAK RÓWNIEŻ SZKOŁĘ WRAZ Z ZESPOŁEMPRZYSZŁYCH ZAWODNIKÓW, KTÓRZY MAJĄ ZA SOBĄ JUŻPIERWSZE OSIĄGNIĘCIA, M.IN. ZŁOTY MEDAL W POLE ART2018. KAŻDEGO DNIA SWOIM PODOPIECZNYM UDOWADNIAM,ŻE NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE!
Osiągnięcia:
3 MIEJSCE EXOTIC GENERATION ITALY 2019 - HARDNAGRODA PUBLICZNOŚCI EXOTIC GENERATION POLAND 2018 -HARDFINALISTKA POLE DANCE FEVER 2021 - EXOTIC PROFESSIONALFINALISTKA EXOTIC GENERATION 2019 - MIŃSKFINALISTKA EXOTIC REVOLUTION 2019 PETERSBURGFINALISTKA EXOTIC GENERATION 2019 MOSKWA - EXOTICHARDFINALISTKA EXOTIC GODDESS ROME 2019FINALISTKA POLE DANCE FEVER 2019 - EXOTIC PROFESSIONALFINALISTKA POLE DANCE SHOW 2019 - EXOTIC PROFESSIONALFINALISTKA SENSUAL CHAMPIONSHIP 2019 - EXOTICPROFESSIONALFINALISTKA ESENSAI CHAMPIONSHIP 2018 - EXOTIC SEMI-PROFINALISTKA POLE DANCE SHOW 2017 - EXOTIC CATEGORYFINALISTKA MISS & MISTER DUENDE - EXOTIC CATEGORY
Oto co dla Was mamy:
11:00-12:30 POLE SHAPES
Ten warsztat pokochają wszyscy miłośnicy Instagramowych shapów! Poznasz triki i przejścia, Które świetnie wyglądają na zdjęciach i nie tylko!
Wymagania: inverted "v" , butterfly, inside i outside Leg hang.
12:45-14:15 EXOTIC DANCE FLOW I
| Poziom średniozaawansowany | Dla osób, które trenują od dłuższego czasu exotic na tym warsztacie skupiamy się głównie na floorwork'u i seksownej choreografii. Nauczymy się bardzo sensualnej i zmysłowej choreografii. Piękne linie, pozycje i przejścia czyli wszystko bez czego nie byłoby exotic-a! Na warsztacie tańczymy w szklankach, warto mieć ze sobą ochraniacze.
14:30-16:00 EXOTIC DANCE FLOW II
| Poziom średniozaawansowany | Dla osób, które trenują od dłuższego czasu exotic na tym warsztacie skupiamy się głównie na floorwork'u i seksownej choreografii. Nauczymy się bardzo sensualnej i zmysłowej choreografii. Piękne linie, pozycje i przejścia czyli wszystko bez czego nie byłoby exotic-a! Na warsztacie tańczymy w szklankach, warto mieć ze sobą ochraniacze.
Na każdym z bloków EXOTIC różne choreografie!
Każdy warsztat trwa 1,5h.
Ilość miejsc na grupach COMBOS 14, na grupie EXOTIC 6!
Koszt:
120 zł za 1 blok
110 zł przy zakupie 2 lub 3 bloków
10 zł zniżki na każdy blok dla kursantów 95 DH.
* Rezerwacja miejsca ważna jest tylko po dokonaniu wpłaty do 7 dni po zapisaniu się na warsztaty.
* Organizator nie dokonuje zwrotów za opłacone warsztaty po rezygnacji uczestnika.
* Organizator zastrzega sobie prawo do możliwości odwołania warsztatów w przypadku małej liczby uczestników, oraz do zmiany podanych godzin w porozumieniu z uczestnikami warsztatów.
* W przypadku odwołania warsztatów organizator dokonuje zwrotów pieniężnych.
Zapisy mailowo na kontakt@95dancehouse.pl, facebook, instagram, SMS 782964016.

• Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Posted Images