Mictost Napisano 19 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam. Jakie stosujecie/polecacie boostery przed treningiem. Do tej pory do SW stosowalem HIGHKICK'a, dobry bo nie pompuje, ale sprawdza sie raczej w CrossFit'cie i sportach walki. Teraz zastanawiam sie nad Animalem. Czekam na wasze sugesie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExpertSuple Napisano 21 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Hej Z fajnych przed treningówek do SW obecnie polecam: Universal Shock Therapy New 840gr - 90 pln Universla Shock Therapy - stara wersja 1000 gr - b.mocny - 110 pln SAN Fierce Domination - b.mocny - 139 pln http://www.expert-suple.pl/budowa-masy-miesniowej/kreatyny/san-fierce-718gr-detail.html OPTIMUM NUTRITION PLATINIUM PRE - bardzo dobry - 139 pln http://www.expert-suple.pl/budowa-masy-miesniowej/kreatyny/optimum-nutrition-platinium-pre-detail.html lub polski tani produkt TREC SAW 55 pln 200gr pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mictost Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Shocka juz przerabialem wiele razy razem ze Stormem. Z tego co pamietam to niezla pompa po tym byla, do tego bede bral jeszcze CM3, ale zastanowie sie nad SAW'em. Bralem tez juz kiedys co prawda i po polowie opakowania mialem wrazenie, ze juz nie dziala na mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExpertSuple Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 SAW można stosować od 1 do 3 miarek zależnie od wagi .. ale fakt że ja sam jestem kurczak wyścigowy (76 kg) to muszę brać 3 miarki żeby poczuć jego działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mictost Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Chyba jednak zostane przy HighKick'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExpertSuple Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 zdecydowanie lepszy od HK będzie Platinium Pre cene podałem złą : 99 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Pan Expert zna się na rzeczy ... wie co i jak... nie wciska badziewia ... jak mówi że dobre to dobre... xD jak mi polecił białeczko to do teraz pije mmm ... XD lepszego nie ma xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExpertSuple Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 ) super czekolada z wiśnią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 nie no mam jeszcze białeczko :P narazie trzeba oszczędzać : D może za miech coś zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 zna sie Expert na rzeczy ! Ja też wcinam białeczko i jest pierwsza klasa, jak się skoñczy to biore nowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi