dumczyk83 Napisano 30 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Witam kolegów mam na imie Radek, jestem świeży na waszym forum, zainteresowałem się workoutem jakiś rok temu, miałem już styczność z treningiem siłowym kilka lat temu. Obecnie jestem na redukcji staram zrzucić zbędne kilosy i nie zabardzo wiem co jeść po treningu. Obecnie ćwiczyłem pompki i dipy przez 8 miesiecy 6 dni w tygodniu i troche miecha przybyło i sił, obecnie szykuje sie na drążki z asysta bo narazie jestem jeszcze za ciężki zeby robic seriami, duzo biegam na bieżni. Trening zaczynam tak około 18.30 i koñczę po 20 jak zeskocze z bieżni i nie mam pomysłów na dobry posilem ale nie za duży. Moze wy mi cos kreatywnego zaproponujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi