thomson Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Witam, Więc jak można się spodziewać trenuję SW. Staż - rok Coś o sobie, mam 17lat ważę 66kg i 183cm wzrostu. Zamierzam coś kupić na nowy rok ale za bardzo jeszcze nie wiem co :D.Moim priorytetem jest zwiększenie siły oraz zbudowanie masy mięśniowej. W temacie suplementów nie jestem dobrze zorientowany dlatego potrzebuje pomocy w ich wyborze. Zastanawiałem się nad kreatyne i bcaa. Pozrawiam PS: Mam odpowiednią dietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Na forum jest Expertsuple, jest odpowiedni temat, pisz tam, On ci doradzi co i jak : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Napisano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Próbowałem.. ale wszystko gdzie próbuję wejść nawet na prywatne wiadomości czy edytuj profil przekierowuje mnie tu: http://uliczny-trening.pl/forum/index.php Pozmieniali trochę tą strone nie mówię że na gorsze bo mi się podoba nowy design ale coś się "spierniczyło" bynajmniej u mnie nie wiem jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Napisano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Dobra sorry..xD Ale ciągle mam pokazane na górze "ostatnio poruszane tematy" a wystarczyło zjechać na dół pzdr. ale trochę to może zmylić ludzi \;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Hahaha wszyscy maja na górze, ostatnio poruszane tematy : D Sam się na początku zdziwiłem, ale już się przyzwyczaiłem : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Może napisze coś od siebie . Zauważyłem że chcerz kupić suple. A zadales sobie pytanie czy one są Ci wql potrzebne czy chcerz je kupic od tak ? Jesli Ci są potrzebne suple to zobacz co Ci slabiej idzie ostatnio . w czym masz zaniki , moze efekty siłowe , a moze niedopracowania w diecie ? Musisz sie zastanowic co CI potrzeba . Kreatyny czy gainera ne ma sensu kupować jak jest to zbędne . Bialko jest ok . zawsze sie przydaje . na marginesie polecam bialko whey 100 czekoladowe lub waniliowe . nie pieni sie wcaale i smak petarda . PONDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Napisano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Nie chcę być niemiły ale piszę się "chcesz" :D pewnie nie dopatrzenie ale musiałem napisać :D Ale mniejsza, owszem gainera nie potrzebuje raz że trenuje SW a dwa że mnie zaleje tłuszczem a jak napisałem chcę aby bardziej było widać mięśnie "po prostu były większe" czyli zbudować większą masę mięśniową i mieć więcej siły. Czytałem i zastanawiałem się nad kreatyną monohydrant która wypełni moje mięśnie wodą i nie wiem dlaczego napisałeś że kupowanie kreatyny jest zbędne? Zwiększa siłę oraz czystą masę mięśniową. Białko prawdopodobnie kupie bo często nie chce mi się robić albo nie mogę już zjeść tego co mam w diecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 16 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Jak ciagle progresujesz to zadna kreatyna ci nie potrzebna , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Napisano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Stosował ktoś z was BCAA TREC POWDER. Przyda się, witaminki i na zakwasy Jakieś opinie czy znacie może jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 16 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Człowieku, ty sie dobrze czujesz??? Zakwasy jest to jedna z najwspanialszych rzeczy na świecie, dzięki nim czujesz, że żyjesz. Niektórzy nazywają je sportowym kace, ale ja sie z tym nie zgadzam. Powiem tak: ZAKWASY JEST TO JEDYNY BÓL, KTÓRY SPRAWIA SPORTOWCOM PRZYJEMNO¦Æ I INFORMUJE, ¯E TRENING BY£ UDANY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 16 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 DOKLADNIE.JA MAM CALY DZIEN UDANY JAK CZUJE ZE BOL¡ MNIE NOGI CZY PLECY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi