Ekspert Damian Kutryb Posted February 8, 2018 Ekspert Report Share Posted February 8, 2018 Cześć Wszystkim! Nazywam się Damian Kutryb. Mam 27lat pochodzę ze Śląska, od 8miu lat mieszkam w Manchester i tutaj prowadzę własną szkołę tańca. Pole Dance trenuje od 2013 roku z Kilku miesięczną przerwą po operacji kolana. Zakochany w rurce od pierwszego dotknięcia! Szczerze, od dziecka chciałem wykonywać akrobacje na drążku ? i dopiero 5 lat temu marzenia zaczęľy realizować się! Obecnie podròzuje po swiecie prowadzą moje warsztaty rurkowe, na kolach, stretching. Sędziuję wiele mistrzostw jak i malych zawodòw oraz sam biorę udział w ròznego rodzaju konkursach. Do Polski przyjeżdzam dość często, gdyż kocham polskich naszych studentòw! Sentyment do polski i nasz wysoki poziom!!! ❤ Zapewne jako rurkowicze byliście oznaczani w video ktore krazy po internecie i swiecie ? mnie ujeżdzającego Unicorna ? Dostając Nagrodę od Facebooka : Award for Viral Pole Dancing Unicorn Video ? ponad 190mln oglądalności otrzymując własny tag #mrunicorn następnego dnia zostajesz gwiazdą internetu ha ha ha ? kròlem jednorożcòw ? Wielu was już mialem okazję poznac osobiscie i niezmiernie cieszę się że powstaje to forum, gdyż będzie fajna miejscòwka do rozmòw, dzielenia pasji i rozwiązywania rurkowych problemòw. Jeśli macie jakies pytania i chcecie wiedzieć coś więcej o mnie - PYTAJCIE!!! ? Pozdrawiam xxx 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Hej! Fajnie, że tu jesteś Zawsze mnie zastanawiało jak to się stało, że wyjechałeś do Manchesteru i tam otworzyłeś szkołę pole dance- widzę teraz, że to przeprowadzka była pierwsza, a dopiero potem zacząłeś w ogóle trenować... Tak czy siak, podziwiam odwagę i życzę powodzenia!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Damian Kutryb Posted February 8, 2018 Author Ekspert Report Share Posted February 8, 2018 Hey Joanna Tak wyjechałem odrazu po maturze. Przechodzilem przez zmywaki, hotele, restauracje itd. Az w 2014 udalo sie otworzyc Wlasne studio poczatki byly ciezkie ale ciezka praca i zaparcie popłaca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts