Harry Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Mam na imię Kamil, mam sko?czone 21lat;) pochodzę z Rawy Mazowieckiej;) nieduże miasto, ale ma swój urok;) od pa?dziernika zaczynam pracę w 7 Batalionie Kawalerii Powietrznej w Tomaszowie Mazowieckim;) i właśnie dlatego pojawił się pomysł, aby zainteresować się Street Workout;) Pozdrawiam Was Wszystkich;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Witaj Kamil. :D Szacuneczek za bardzo dobry wybór. Ciężko się było dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARD3R Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Cześć Kamil! PS: Mam kumpla w 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Napisano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Flash powiem Ci, że łatwo nie było;) tzw służba przygotowawcza i testy sprawnościowe to jest pikuś w porównaniu do testów do sł. zawodowej;) do desantu masz 18 podciągnięć, 75 brzuszków w 2min, 12 min na 3km i 10x10 28,5s;) ale najgorsze sa psychotesty i badania lekarskie;) HARD3R pewnie będę miał okazję poznać go;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Właśnie, co tam miałeś na psychotestach? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi