mateuszg Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 chcialem sie z wami oficjalnie przywitac:d zaczynam treningi sw razem z dwoma kolegami (tez zieloni w tym sporcie jak ja) i paroma typkami co juz rok cwicza. Jestem z rocznika 96 a wiec mysle ze to dobry czas zeby zaczac przygode z SW poki jeszcze w moich okolicach nie ma bardzo konkurencji. Na street workout trafilem przypadkowo bo na wakacjach postanowilem zrzucic pare kilo i cwiczylem gownie cardio ale bylo mi tego malo i wpisujac na yt: transformacja ciala znalazlem filmik Lazara Novovic'a i jego motywacje. I wlasnie wtedy postanowilem ze bede cwiczyl. ale dopiero teraz mam mozliwosci po szkole chodzic na maly plac zabaw. mamy tam: drazki drabinki i porecze do dipow. Troche biednie ale narazie starcza a zamierzamy zebrac grupe do treningow i wybudowac plac na kilkanascie stacji. Na poczatku myslalem zeby pochodzic z miesiac na silownie zeby wzmocnic sile ale koledzy odradzili mi to i teraz razem cwiczymy. 3 razy w tygodniu na placu dodatkowo ja cwicze w domu bo mam mozliwosci i checi. Zyczcie mi powodzenia w tym mlodym sporcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Witaj wśród nas życzę wielu sukcesów i powodzenia w treningu Trzymaj się! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rufii Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Witaj! życzę wytrwałości i szybkich efektów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszg Posted September 8, 2013 Author Report Share Posted September 8, 2013 dzieki i nawzajem:D:DD:D:D: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mekso Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Siema, kolędzy Ci dobrze doradzili. :D Powodzenia Wam życzę. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcc1997 Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Powodzenia i wytrwałości życzę :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Witaj. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Witam Cię serdecznie, wytrwałości ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts