mateuszg Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 chcialem sie z wami oficjalnie przywitac:d zaczynam treningi sw razem z dwoma kolegami (tez zieloni w tym sporcie jak ja) i paroma typkami co juz rok cwicza. Jestem z rocznika 96 a wiec mysle ze to dobry czas zeby zaczac przygode z SW poki jeszcze w moich okolicach nie ma bardzo konkurencji. Na street workout trafilem przypadkowo bo na wakacjach postanowilem zrzucic pare kilo i cwiczylem gownie cardio ale bylo mi tego malo i wpisujac na yt: transformacja ciala znalazlem filmik Lazara Novovic'a i jego motywacje. I wlasnie wtedy postanowilem ze bede cwiczyl. ale dopiero teraz mam mozliwosci po szkole chodzic na maly plac zabaw. mamy tam: drazki drabinki i porecze do dipow. Troche biednie ale narazie starcza a zamierzamy zebrac grupe do treningow i wybudowac plac na kilkanascie stacji. Na poczatku myslalem zeby pochodzic z miesiac na silownie zeby wzmocnic sile ale koledzy odradzili mi to i teraz razem cwiczymy. 3 razy w tygodniu na placu dodatkowo ja cwicze w domu bo mam mozliwosci i checi. Zyczcie mi powodzenia w tym mlodym sporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witaj wśród nas życzę wielu sukcesów i powodzenia w treningu Trzymaj się! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witaj! życzę wytrwałości i szybkich efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszg Napisano 8 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 dzieki i nawzajem:D:DD:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Siema, kolędzy Ci dobrze doradzili. :D Powodzenia Wam życzę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Powodzenia i wytrwałości życzę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 9 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witaj. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam Cię serdecznie, wytrwałości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi