deko18 Napisano 19 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Witam. Mam zamiar zacząć przygodę z SW, mam nadzieję, że mi w tym pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMA Napisano 19 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 19 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Witam kolegę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Witaj, wszystkie informacje do dobrego startu masz na stronie. :D A w razie pyta? lub wątpliwości, pisz śmiało. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 19 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 witam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tafid Napisano 20 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Witamy witamy ; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi