ares11 Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jestem Cezary , mam 17 lat . Od pół roku zajmuje się ćwiczeniami na drążku , pompkami , uko?czyłem 6 - weidera , i nie dawno wystartowałem z ABS2. Ostatnio zainteresowałem się SW . Moją aspiracją jest trenowanie z obciążeniem własnych mięśni i bez żadnych chemicznych odżywek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witaj. Z nami możesz odpowiednio zacząć uprawiać ten sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Siema. Z nami nie zginiesz. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Siema! Zgadzam się z moimi poprzednikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi