mauraj Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witam wszystkich, mam na imię Mateusz i mam 18 lat, niedawno rzuciłem palenie i mam zamiar zacząć prowadzić zdrowy tryb życia i właśnie dlatego tu jestem, mam nadzieję że mi pomożecie. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Cześć :)Napewno każdy będzie cię wspierał :D I gratuluje jeśli naprawdę rzuciłes palenie . Teraz może być tylko lepiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witam kolegę i gratuluje wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witaj. :D Pomożemy Ci. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Siem;)a i gratulacje za rzucenie fajek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Siema;) i gratulacje za rzucenie fajek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witamy;D Pewnie, przy nas dostaniesz kopa. +10 do motywacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 siemka niech Twoim nowym nałogiem będzie SW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi