Reidar Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Hej, mam nan imię Maks i mam 18 lat ^^ Chodziłem na siłownie razem jakieś 5 miesiecy tyle że z roczną przerwą, ale nigdy jakoś nie czułem zamiłowania do ciężarów. O wiele większa satysfackje daje mi trenowanie z własnym ciałem, pompki, podciąganie itp. niż machanie żelastwem. Dlatego też postanowiłem tu zajrzeć i cieszę się, że udało mi sie Was w ogóle odnale?ć xd W przeszłości zawsze marzyłem o byciu aktorem, niedawno pojawił mi się w głowie pomysł żeby iść do wojska i zostać komandosem haha (zafascynowanie ksiązka "Cel Snajpera" :P) ale niestety miałem wypadek w wyniku którego zerwałem więzadła w kolanie i niestety moja przygoda ze sportem i niektóre cele odeszły na drugi plan. Jestem jednak dobrej myśli i wierzę że niedługo znów zaczne bić rekordy w bieganiu. :D W każdym razie, mam nadzieję na miła współpracę, pozdrawiam xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Z nami można wszystko;) Miło że tutaj jesteś napewno będzie się fajnie współpracować:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nooo siema stary :D Razem damy rade ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Witam Kolegę:D Jesteśmy z Tobą i życzymy Ci nowych wyników;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi