Pypu Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Witam wszystkich, na imię dali mi Michał (mało oryginalnie), rok produkcji 91. W wieku 8-13 lat byłem bboy'em (Electric Onyx - Kluczbork), rok pó?niej poznałem Le Parkour (Street Elite, pó?niej wraz z TNT (bboye) stworzyliśmy grupę Zawirowanie Grawitacji), i skakałem regularnie do 19 roku życia (ostatnie dwa lata włączona akrobatyka, wszelkiego rodzaju salta, fiflaki, aeriale, motylki), aż przeciążyłem oba kolana (jedno po drugim w przeciągu 2 miesięcy), i straciłem 20cm dosiężnego (4 lata pracy). Obecnie na czwartym roku studiów oficerskich w Wojskowej Akademii Technicznej w Warszawie, uznałem, że ponad 3 lata oszczędzania się i kształtowania zdrowia na nowo to już za długo, koniec z wymówkami, czas wrócić do formy sprzed lat, tym razem w formie SW. Uznałem, że to najlepsza alternatywa z rzeczy, których jeszcze nie ćwiczyłem, a do machania żelastwem i szeroko pojętej kulturystki nikt mnie nie przekona, bo od zawsze byłem jej przeciwnikiem. Więc zostaje kalistenika, z którą w pewnym stopniu jestem związany od dziecka w mniejszym lub większym stopniu w zależności od okresu. Na jeden raz chyba i tak się za bardzo rozpisałem, pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 siema;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Więc powodzenia w dążeniu do formy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadassa Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Cześć Dużo motywacji życzę i powodzenia :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts