Danny9221 Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Witam Was Wszystkich..... Jestem Daniel mam 21 lat od 15 roku życia trenuje Karate Sei Budokai.... od niedawna kalistenike oraz SW....Diety nie stosuje bo szybko wszystko spalam....Mam nadzieje że będzie nam się miło trenowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Witaj w gronie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Siema;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Hejka xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Witaj na forum. Szybkie spalanie nie jest wytłumaczeniem, że nie trzymasz diety, ale i tak zależy co chcesz osiągnąć z SW. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Rozumiem ze chcesz redukować tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Czesc. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Siemanko. Ja też wszystko bardzo szybko spalam, mimo tego i tak trzymam dietę bo to jest ważne. Poczytaj trochę o tym na forum a zobaczysz, że nawet mając metabolizm jak piec, dasz rade wyciągnąć z diety same dobre rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi