wiciu973 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 hopki są dobre :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 oo mozliwe :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja je mam codziennie na sniadanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Samych nie jedz ;p bo to sama kukurydza, ktora niekoniecznie jest zdrowa ;pp dodawaj tylko kilkanascie kuleczek do platkow owsianych ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A tam, cala rodzina to je wiec nie bede wydziwial, wiem ze jest tam duzo cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Tedzio12, podłapałam od Ciebie pomysł i od kilku dni moja owsianka nie jest nudna Dzięki :D Hopki mają moc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi