-12- Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Siemanko, mam na imie Janek. Cwiczyłem na siłowni pewien czas teraz niestety nie mam dostępu do sprzętu. ćwiczyłem również mma oraz bjj jeżeli finanse pozwolą wrócę na bjj i mma ale śiłownię muszę odpuścić dlatego przekwalifikowywuje się na SW. Diety niestety nie mogę prowadzić ale staram się odrzywiać zdrowo, mam pojęcie o diecie gdyż przez pewnien okres stosowałem się do niej potem niestty kontuzja i koniec treningów na pewnien okres od jakiegoś czasu szedłem planem FBW na siłowni teraz jak już wspomniałem SW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witamy na pokładzie;) A co to za kontuzja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witamy nowego Kolegę! Ile ćwiczyłeś sztuki walki?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-12- Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Miałem styczności z karate, krav-maga, judo ale zatrzymałem się na mam i bjj coś około 2 lata :D Kontuzja - rzepka w kostce teraz mam problemy z mazią stawową musze jeść duzo galaretek i takich tam ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witaj, no to lipa z kolanem. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja też z kolanami mam problemy. w jednym miałem krwiaka ale już jest dobrze. Za to prawe kolano nie mogę wyprostować do ko?ca a jak przeciąże to już wogóle chodzę na zgiętym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-12- Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 no powiem tak miałem takie dni, że przeleżałem cały dzie? bez ruchu dosłownie na plecach a przy każdym ruchu nie tylko nogą czółem straszny ból. Jak trenowałem biegi - lekka to miałem tak, że stawałem podczas biegu ze względu na ból w kolanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Z kolanami trzeba uważać bo na starość może być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-12- Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ogólnie mam zdiagnozowane zesztywniające zapalenie stawów : ) Więc ogólnie ze stawami mam problem ale póki co tylko w kolanach się pokazalo ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Musisz uważać, bo to nie są żarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi