paxonek123 Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Siemka, mam na imię Kuba, mam 16 lat :D Na siłowni ćwiczę od jakichś 2-3 miesięcy. Uprawiam koszykówkę, treningi 3x w tygodniu, do tego siłownia 2x w tygodniu, a niedawno zainteresowałem się SW i mam zamiar zabrać się również za to Nie mam za bardzo miejscówek do SW, drążek też mi ciężko powiesić w domu bo mam 190 cm i w futrynie będzie mi ciężko ćwiczyć, a na ścianie mama nie pozwala (:P), no ale dla chcącego nic trudnego, coś się wymyśli :D Słucham rapu, jestem zapale?cem wcześniej wspomnianej koszykówki, gram w klubie juniorskim i o mnie to chyba tyle. Jak macie jakieś pytania albo wskazówki co do treningu to nie bójcie się, piszcie pod spodem ;P Peace Ziomeczki :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ixson Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Witamy! Widzę, że Ty z tych bardziej rozgadanych jesteś;D Z nami to zaraz najlepszy w okolicy będziesz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Cześć:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiciu973 Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 No siema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts