Miko78 Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Witam Wszystkich, mam na imię Marcin mieszkam w Krakowie. W wieku 35 lat z 2 dzieci na karku postanowiłem wrócić do sylwetki sprzed lat. Cel to 40 lat w super formie, czyli daje sobie 5lat, czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Wszystko przed Tobą. Ja również jestem z Krakowa, Ty z jakieś dzielnicy jesteś? życzę sukcesów! Poddro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Witam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Powodzenia. Na stówkę dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi