konrado1104 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Hej, mam na imię Konrad, mam 23 lata. Obecnie chodzę na zajęcia z Krav magi oprócz tego 3 x siłownia. Zafascynowało mnie SW i chciałbym zamienić treningi na nudnej siłowni na SW. Mam nadzieję że znajdę na tym forum odpowiedzi na moje pytani o SW. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Witam;) Napewno każdy będzie chciał Ci pomóc :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rufii Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Witam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mekso Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Street Workout nigdy się nie znudzi że względu na treningi i szeroki asortyment ciekawych technik. No i witaj w rodzinie. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrado1104 Posted December 4, 2013 Author Report Share Posted December 4, 2013 SW jest sportem rozwojowym, podoba mi się to ze przy ćwiczeniach pracuje bardzo dużo mięśni co w wyniku daje proporcjonalną sylwetkę.Wiem ze na efekty potrzeba czasu, cierpliwości i mnóstwo potu i tylko tym sposobem osiąga się cel. SW zaczynam zaraz na początku nowego roku, obecnie jestem na masie do ko?ca roku. Będę miał czas na studiowanie tego sportu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mekso Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 No to przez ten miesiąc zdobędziesz odpowiednią wiedzę a od stycznia daje Ci 5 miesięcy na świetne efekty. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrado1104 Posted December 4, 2013 Author Report Share Posted December 4, 2013 Mekso napisał(a): No to przez ten miesiąc zdobędziesz odpowiednią wiedzę a od stycznia daje Ci 5 miesięcy na świetne efekty. :D było by milo mieć jakoś formę na wakacje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 do wakacji na bank będziesz miał niezłe efekty Powodzenia Stary w treningu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwa Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Siema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts