martin079 Napisano 15 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Witam. Właśnie rozpoczynam przygode ze street workout i chcialbym sie dowiedziec czy dieta na silowni a dieta przy treningu na drazku powinna sie roznic. moze polecicie mi jakis artykul. z gory dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 15 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 raczej nie powinna chociaz tyle zdan ile ludziow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 15 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 wedlug mnie dieta bd taka sama, ewentualnie ilosc kcal moze sie zmienic jesli SW cwiczysz codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin079 Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 mam zamiar cwiczyc codziennie... czyli zadnych zmian byc nie musi. wlasnie o to mi tylko w szczegolnosci chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Dieta ta sama co na silce. Albo na masę albo na redukcję. W zależności od dni treningowych wyjdą inne kcale proste. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin079 Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A jezeli na masie mi noe zalezy...tylko na wzroscie sily. Co w diecie powinno przewazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi