Kapitan Pow3r Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Co to jest ? Suplementy wspomagające regenerację chrząstki stawowej oraz tkanek budujących stawy, dzięki czemu zachowana jest profilaktyka ich zdrowia. Znajduje również zastosowanie przy rehabilitacji uszkodzonych stawów, wspomaga ich odbudowę oraz pomaga w leczeniu istniejących kontuzji. Suplement jest przeznaczony dla ludzi w każdym wieku. Działanie : - Suplement wzmacniający stawy - Wspomaga regenerację po kontuzji - Skraca czas powrotu do zdrowia po urazach - Wzmacnia stawy, chrząstki, ścięgna i więzadła Dawkowanie : Wg. zalece? producenta. Produkty polecane przez mnie : http://www.sfd.pl/sklep/Nutrend_Flexit_drink-opis108.html http://www.sfd.pl/sklep/Universal_Nutrition_Animal_Flex-opis2377.html?gclid=CJC7tsDllrwCFUVf3godWjYAKQ ¬ródła : -Internet -Głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Powiedz mi, czy to daje jakieś "widoczne" rezultaty, bo walczę jeszcze z moim stawem skokowym, co to go skręciłam w halloween i "strzyka" mi dodatkowo tu i ówdzie, no i chcę ogólnie wzmocnić stawy, ale nie chcę wyrzucać kasy w błoto. Bo chyba wszystkie suple już testowałam oprócz tego właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Animal Flex to oficjalnie najlepszy produkt tego typu na rynku , każdy go chwali więc nie wiem dlaczego mógłby nie działać + jakbyś miała z 5minutek czasu to sprawd? sobie to : od 12:40 jest wlasnie mowa o animalu i tym drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 No ja jednak się skuszę na ten Flexit, mcfinn mi napisał na PW, że też poleca, więc się skuszę. Tylko poczekam aż na SFD uzupełnią listę produktów za punkty i sobie coś wybiorę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi