Kavkaz Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 W tym temacie chciałem dowiedzieć się jakie znacie najlepsze przepisy. Które sami wymyśliliście lub wyczytaliście z internetu . Moim przepisem którego sam wymyśliłem wczoraj jest. Omlet z tu?czykiem piersią z kurczaka i ewentualnie dodać jakieś warzywa:). Teraz podałem tylko pomysł jutro spróbuje to zrobić a więc zrobię to tak. Składniki: jaja żeby zrobić omleta (ile chcesz tylko ich daj) mąki oczywiście do tego tu?czyk pierś z kurczaka i warzywa wykonanie myślę że każdy wie jak zrobić omleta wbijamy jaja do miski oczywiście oddzielić białko od żółtka ja pierwsze mieszam białko potem dodaje żółtka kto jak woli . mieszamy jaja żeby się gęste zrobiły dodajemy mąki żeby można go potem na patelni przewrócić i mieszamy:) wlewamy na rozgrzaną patelnie oczywiście na jakimś zdrowym oleju to smażymy. Jak już się usmaży dodajemy do niego tu?czyka pierś z kurczaka tylko pierwsze trzeba ją ugotować najlepiej w wodzie . i kto jak chce można warzywa jakieś dodać: . Potem zwijamy to wszystko dajemy do piekarnika na jakiś tam czas sam niewiem jutro dopiero będe robił to nie jestem wstanie podać dobrego czasu ale myśle okolo 5 minut żeby sie wszystko w środku zagrzało : i po tym czasie wyciągamy z piekarnika i możemy konsumować ewentualnie można jeszcze sosem czosnkowym polać najlepiej własnej roboty co sądzicie o tym przepisie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 co sądzicie o tym przepisie??? Sądzę, że jest do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 co sądzicie o tym przepisie??? Sądzę, że jest do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzySiek8128 Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 no , moim zdasniem moze byc dobry ale czy zdrowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Jeżeli zamienimy mąkę na np. mąkę orkiszową, usmarzymy go na oleju np. ryżowym, to będzie "zdrowy" co nie zmienia faktu, że ten "przepis" jest wręcz idiotyczny i napisany w odpychający sposób - dodaj tego, dodaj tamtego, może się usmaży, może nie, może będzie dobry, może nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi