sebaukf Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Nazywam się Sebastian, mam 16 lat, jestem z łukowa. Przez parę lat trenuje Bboying.. Widziałem wiele filmików na temat SW i bardzo mnie to wciągnęło. Od miesiąca trenuje sam beż żadnych planów treningowych;) Będę dążył do tego aby coś osiągnąć w tym sporcie;) Pozdrawiam;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 witamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi