Kenny Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Mam na imię Dawid w tym roku 16 lat. Ostatnie 5 miesięcy ćwiczyłem na siłowni, lecz z problemami związanymi z dojazdami na siłownie muszę ogarnąć treningi w domu :D I mam takie pytanie czy wiadomo już coś z planami treningowymi jest jeszcze możliwość stworzenia go za darmo czy już nie ? Bardzo mi na tym zależy Pozdrawiam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witaj. Tak tworzymy plany dla grupy KONTO PREMIUM, a żeby do niej dołączyć należy dofinansować serwis w wysokości 10zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi