szklanek23 Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Chciałbym wszystkim biegaczą i entuzjastom innych sportów przedstawić zawody, które będą się odbywały w mojej okolicy:-). Wszystko odbywa się na Dolnośląskiu. - bieg na 10km w Bielawie ( czerwiec, o ile się nie mylę, jeśli będę dobrze przygotowany, to pobiegne) - polmaraton i bieg na 10km w Złoty Stoku ( lipiec, albo początek sierpnia, raczej pobiegne swoją ukochaną dyszke) - III polmaraton Henrykowski ( 11 sierpie?, jeszcze się zastanawiam) - bieg na 10km w Zabkowicach ¦ląskich ( 27 czy 28, na bank w sobotę, mój priorytetowy bieg w tym roku). Jak się dowiem więcej, to dam znać. Zainteresowani pisać!:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 A Ty będziesz biegał? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Biegi na 10km tak.... Polmaratony? Cwiczac kalistenike jakoś nie straciłem formy biegowej, ale jednak musiałbym z 2 miechy poświęcić na to, by się porządnie przygotować. Fakt przebieglem wczoraj 15 kilosow, ale w w okolicach 1 godz 10-20 min, a rok temu dystans 16 km pokonywalem w pięćdziesiąt kilka minut. Więc zobaczymy:-). A Ty chcesz biec?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja to tylko sprinty nie mam płuc do maratonów. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 E, tam głupoty gadasz:-D. W sumie to nigdy sam nie myślałem, że będę biegał więcej niż 5km, więc nie przekreslaj swoich płuc, ponieważ póki ich nie sprawdziłeś na poważnie, ponieważ nie wiesz jaki mogą mieć potencjał:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 5 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 17 maja w Ziębicach ( godz. 13 zapisy) będzie prawdziwe BANG dla biegaczy... Otóż tego dnia są zawody " Polska Biega" . Niestety, biorąc pod uwagę moją kontuzje biodra i kolana ( mój starszy brat pokazał swoją miłość wobec mnie robiąc mi d?wignie ala Khalidov, co doprowadziło do odnowienia się kontuzji kolana i przy okazji naciągnął ( chyba) ścięgna przy biodrze. Prąd przeszedł przez całą ko?czynę) nie wiem czy wystartuje. Ale gdy myślę o J. Kowalczyk i jej walkę z kontuzją, to jednak czuje jakiś zryw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi