SHINIGAMI Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Czyść wszystkim. Mam na imię Rafał. Mam 21 lat i dopiero zaczynam swoją przygodę z SW. Tak więc z góry przepraszam za wszelkie gafy które będę popełniał. Do tej pory trenowałem w domu bardzo amatorsko, głównie pompki, przysiady i ćwiczenia z hantlami. Do tego gram w nogę i biegam długie dystanse. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Witamy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Hej ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Siemka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi