HYBRYDO Napisano 31 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 siema od jutra zamierzam ćwiczyć planem typowo na siłę aby przygotować się na wrzesie? kiedy zacznę techniki, kółka itd (powtarzam się wiem, już to pisałem xd). W skazanym na trening podanych jest kilka planów ale one są poprostu dla mnie za słabe mimo iżnie jestem orłem. Podaje plan : PONIEDZIAłEK -podciąganie nachwytem -przysiady -ćwiczenia chwytu WTOREK -pompki -wznosy nóg -łydki ¦RODA -hspu -mostek -ćwiczenia karku CZWARTEK -podciąganie podchwytem -przysiady -ćwiczenie chwytu PI?TEK -dipy -wznosy nóg -łydki SOBOTA -hspu -mostek -ćwiczenia karku Oto moje kilka pyta?, prosiłbym żeby ktoś kto odpowiada niech robi to na każde pytanie: 1. chciałbym ćwiczyć 3 techniki(dragon flag/l-sit/hand stand). W które dni to dać żeby ćwiczyćkażdąz nich 2 razy w tygodniu) 2. Jaka ilość serii i liczba powtórze? ?? myślałem nad 5x5 3. czy to dobry plan na siłę?? 4. Jeżeli ktoś zna pojęcie o skazanym to który plan wybrać?? Zastanawiam się nad weteranem i dobrym sprawowaniem. Liczę na konstruktywną krytykę i odrazu mówię że robie progresje z książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi