aro400 Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Grywam ostatnio w tą grę przeglądarkową i naprawdę wciąga. Przy okazji można trochę zarobić. Jak się wam nudzi to polecam sprawdzić. Link polecający(jeśli chcecie pomóc mi i Polsce w grze): www.goldentowns.com/?i=189486 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Pow3r Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Nie trawię gier przeglądarkowych,o tej słyszałem na innym forum ale nie grałem.Ile w ile zarobiłeś ? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro400 Posted June 2, 2014 Author Report Share Posted June 2, 2014 Ja jeszcze nic, namówił mnie kolega, który gra dla zabawy od 3 miesięcy, i ma już 1 gold (5euro). Teraz będzie tylko lepiej bo tu nie ma czegoś takiego jak reset czy coś, im bardziej rozwiniesz miasto tym potem więcej zarabiasz. Pieniądze można już wyciągać w miesiąc ale trzeba wkładu czasu i ewentualnie coś wpłacić na start chociaż nie koniecznie. Ja osobiście gram dla przyjemności i z tą świadomością, że zawsze to kiedyś będę mógł sobie coś wypłacić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts