aro400 Napisano 1 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Grywam ostatnio w tą grę przeglądarkową i naprawdę wciąga. Przy okazji można trochę zarobić. Jak się wam nudzi to polecam sprawdzić. Link polecający(jeśli chcecie pomóc mi i Polsce w grze): www.goldentowns.com/?i=189486 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 1 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Nie trawię gier przeglądarkowych,o tej słyszałem na innym forum ale nie grałem.Ile w ile zarobiłeś ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro400 Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ja jeszcze nic, namówił mnie kolega, który gra dla zabawy od 3 miesięcy, i ma już 1 gold (5euro). Teraz będzie tylko lepiej bo tu nie ma czegoś takiego jak reset czy coś, im bardziej rozwiniesz miasto tym potem więcej zarabiasz. Pieniądze można już wyciągać w miesiąc ale trzeba wkładu czasu i ewentualnie coś wpłacić na start chociaż nie koniecznie. Ja osobiście gram dla przyjemności i z tą świadomością, że zawsze to kiedyś będę mógł sobie coś wypłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi