TomekK Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Założyłem Taki temat ponieważ nigdzie na tym forum takiego nie widziałem. Mam nadzieje ze moderator nie będzie miał nic przeciwko. Więc jak w temacie wstawiamy zdjęcia miejsc w których Trenujecie/ Æwiczycie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Przecie nikt nie będzie rozumiał gdzie to miejsce jest ;O. Podobny temat powstał, tylko konkretny. Znajdujemy swoje miasto w temacie i piszemy tam, że np. tam akurat trenujemy i ma to na celu zrzeszanie się ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekK Napisano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 aha spoko bardziej chodziło mi o "pochwalenie sie" swoja miejscówka , czyli zrobieniu zdj jej i wstawieiu. :P ale w takim razie temat cls . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi