frinks Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam , czy zna ktos na ursynowie jakies miejsce gdzie mozna cwiczyc street workout? Niby jest jakas tam sciezka zdrowia i td ale slabo sie tam cwiczy bo sa grube drazki i porecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 hmm na fb wpisz Drążki w Warszawie ... tam są raczej wszystkie miejscówki ... ja osobiście ćwiczę w na nowym Rembertowie paru młodych zaraziłem i tak ćwiczymy co drugi dzieñ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Grube drążki są dobre, mocniejszy chwyt wyrabiają. Kolega dobrze mówi: na facebook- drążki w Warszawie, masz tam większość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Tak w ogóle, to wbijaj jutro na 11 na zarąbisty plac SW w parku górczewska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frinks Napisano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jutro akurat nie mohe, ale przez 2 dni sie juz przekonalem do mojego placyku z grubymi rurami, jak na takich bedzie dobry skill to co dopiero na chudych :D dzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi