Gralu Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Tacy ludzie mnie wnerwiają, kozaczą, ale już na otwartą przestrzeñ to nie wyjdą. Juz dużo takich akcji widziałem, jak ktoś z innego kraju to od razu trzeba po nim pojechać, bo jak inaczej http://www.penera.pl/46576/buty_na_twarz_czyli_mocna_walka_w_warszawskim_autobusie_miedzy_polakami_a_ukraincami.html Polska gościnny kraj, szkoda tylko tych ukraiñców i ludzi w autubusie, oraz tej dziewczyny przestraszonej w koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Typowy dres. Szkoda tylko że Ci ukraiñcy mało ogarnięci bo takim leszczom twarz obić nie trudno. Myślę że jakby ich wyciągnął z tego autobusu to by ich nauczył kultury choć na jeden dzieñ. Wieś i buractwo, tyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Według mnie ci Ukraiñcy mieli tyle siły w łapie co dresy w nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Oddajcie Lwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 gdyby tylko te pizdki wyszły z autobusu to by zostali tak obłożeni przez Ukrainców ze szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 25 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 ¯enująca sytuacja zawsze tylko pięści itd. Ale w sumie po co ten gość go szarpał? Jak by nie szarpał nic by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi