User19 Napisano 25 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Witam wszystkich... Zaproponowałby ktoś jakąś diete na zrzucenie masy tak od 3 do 5 kg?? Byłbym bardzo wdzieczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Jako tako diety Ci nie jestem wstanie ułożyć, ale możesz podać mi swoją wagę/wiek no i co robisz w ciągu dnia(dzięki temu określę współczynnik aktywności fizycznej) XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chyleek Napisano 25 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Siemanko. Z tego co mi wiadomo to nie ma jakiejś diety na zrzucenie masy ;D Jeśli chcesz, możesz śledzić swoje kalorie i makroskładniki. Napisałeś, że chcesz schudnąć, więc obcinasz ze swojej puli kalorii dajmy na to 200-300 kcal. Kontrolujesz wage, jeśli nic nie idzie, obcinasz dalej kalorie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User19 Napisano 26 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Moja waga to 80 kg, a mam lat 17. W ciągu dnia, chadzam się po domu :D i po podwórku, ze szkoły wracam średnio o 17. Uprawiam SW co drugi dzionek. Zamierzam też włączyć do SW trening interwałowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 No więc możesz tak wyszło 2500 na utrzymanie wagi. Takie makroski: węgle:313 białko:188 tłuszcze:55 No a jak nie to tak węgle:341 białko:160 tłuszcze:55 Sprawdzasz przez tydzieñ jak leci waga,jak słabo to obcinasz sobie 100kcal,znów sprawdzasz,mało?No to znów ciach 100kcal.Polecam liczyć kalorie na PoTreningu lub myfitnespall :D POZDROOOo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi