Gralu Napisano 29 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Nowa książka Paula Wade : D Premiera była 20.11.14 Autor bestsellerowych podręczników dla amatorów ćwiczeń siłowych Skazany na trening: Zaprawa więzienna (cz. 1 i cz. 2) rozwija i wyszczególnia filozofię treningu z masą ciała. Koncentrując się na głównym celu, jakim jest budowa masy mięśniowej, omawia optymalną strukturę sesji, zasady doboru intensywności i długości serii, kwestią odpoczynku i regeneracji oraz wiele innych spraw. Podaje propozycje i instrukcje skutecznych ćwiczeń na wszystkie grupy mięśni oraz przedstawia osiem programów treningowych o różnym stopniu zaawansowania. Jak zwykle nie stroni od kontrowersyjnie brzmiących porad, za którymi stoi jednak jego wieloletnie doświadczenie treningu w bardzo nietypowych warunkach.http://www.empik.com/c-mass-trening-kalisteniczny-na-mase-wade-paul-coach,p1101474165,ksiazka-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Dzięki za ciekawostkę, już zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 heh, Ja lece w poniedziałek do empiku obczaić miejscową cenę : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 A to w każdym empiku może być inna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Na necie może być inna, a w sklepie inna : D zależy gdzie rabat dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Stary temat, ale chciałem zapytać się ktoś kupił tą książkę? Jak ją oceniacie warto itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ja ją kupiłem i przeczytałem już jakiś czas temu. miałem pisać recenzje na forum tej ksiązki, ale jakoś się do tego nie zebrałem :P ogólnie bardzo polecam, przyjemnie sie ją czyta. Można sporo ciekawych informacji uzyskać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Heh ja napisałem recenzje na empiku, a tu zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Too jakby ktoś byl na tyle szczodry to proponuję, żeby umieścił co nieco na forum o tej książce. Z chęcia zapewne użytkownicy by poczytali co tam ciekawego można znaleźć i dowiedzieli się kilku przydatnych rzeczy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi