Skrobot Napisano 2 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Siemano , zakładam ten temat żeby podyskutować trochę o Franku , jak wql ktoś jeszcze na to forum wchodzi , bo aż smutno jest .. kiedyś pytania za pytaniami, komentarz za komentarzem , zdjęcie za zdjęciem a teraz . Naprawde smutno troche . CHCIA£EM POGADAÆ Z WAMI O FRANKU . O JEGO DIECIE A DOKLADNIE O TYM JAK¡ ON T¡ DIETE MA . WIADOMO ,KA¯DY TRENUJE INACZEJ , ALE DIETA POWINNA JAKA¦ BYÆ TYLKO JAKA? JESTEM PEWIEN ZE MADRANO NIE ROBI MASY ..DLACZEGO? W WYWIADZIE MOWIL ZE W PRZESZLOSCI CZUL ON SIE CIEZKO I NIEZDROWO I NIE MA SZANS ZEBY ZNOWU WRACAL DO MASOWANIA I TRACIL NA TYM KONDYCJE,SZYBKOSC I ZWINNO¦Æ. MOIM ZDANIEM MEDRANO JE MNIEJ WIECEJ TYLE ILE WYNOSI JEGO ZAPOTRZEBOWANIE NA KALORIE , T£USZCZE TRZYMA NISKO A WÊGLE I BIA£KO TAK JAK MU TAM JUZ PASUJE . CO O TYM MYSLICIE ? JAK TO JEST Z WASZEGO PUNKTU WIDZENIA . MO¯E SIE DOCZEKAM NA ODPOWIEDZI ? POZDROO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Oj nie histeryzuj, doczekasz sie odpoqiedzi ; D Jak dla mnie Frank jeat super taki jaki jest. Nie wiem jaką on diete stosuje, lecz mnie zaintrygowałeś i aż poszukam jakichś informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 OO . poszukaj i podrzuć mi xD ,bo jeste ciekaw. przeciez nie robi masy , nie widzi mi sie to ale jak rosnie !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekK Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 to czekam :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProToTyp Napisano 4 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Z tego co czytalem jak jego stronka byla za free to w jego diecie niema miesa nawet widac to po braku zarostu pije jakies shejki tylko niewiadomo z czym tluszcz trzyma nisko wychodzi na to ze jest ekto jesli jestes endo nie polecam takiej diety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Jestem ekto , i jem miecho tylko ja sie pytam jak on je czy wychodzi z kaloriami na + czy na - czy trzyma tyle ile ma tam zw zapotrzebowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProToTyp Napisano 5 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Niestety takiego info w sieci niema. Ale patrzac na intesywnosc i czestotliwosc jego treningu juz o wlaczaniu interwalow w trening silowy nie wspomne sadze ze to nie maly + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Ale to jest planik przeładowany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 9 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 To co znalazłem na szybko, diety jeszcze przeszukam, kiedyś widziałem ją ale to na starej stronie i nie mogę jej teraz znale¼ć. https://www.facebook.com/notes/street-workout-lublin/rutyowy-trening-franka-medrano/412458898816667 http://veganworkout.org.pl/moje-cialo-stac-na-o-wiele-wiecej/ http://en.wikipedia.org/wiki/Superfood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi