Sebastian Napisano 13 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Siema,Tutorial ode mnie do nauki - jednego z najtrudniejszych Muscle Up-ow siłowych Zapraszam do obejrzenia Link do video poradnikahttp://youtu.be/Nyf0IxE2kj0Poziom trudności: trudnyLevel of difficulty: hardKolejny video poradnik z cyklu Street Workout, jeden z najtrudniejszych muscle up-ow siłowychMy next video tutorial in a series of Street Workout, Slow Non False Grip Muscle up Pod tym linkiem znajdziesz wszystkie moje Tutoriale w jednym miejscu: Jeśli podoba Ci się mój film, komentuj, udostępniaj, polub i subskrybuj mój kanał.If you like my video, comment, share, like and subscribe my channel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati12kg Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Świetny filmik, nawet ja jako początkujący i planujący dopiero nauczyć się muscle up, dużo z tego wyciągnąłem :D pozdrawiam :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi