Michoo Napisano 24 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witajcie Jestem tu nowy A przygodę ze sw dopiero zaczynam. Ale przede wszystkim chciałbym się zwrócić z pytaniem - czy ktoś z was próbował pozyskać środki (i może nawet mu się udało ) na budowę placu do sw z budżetu obywatelskiego? Planuję coś takiego z koleżanką - chcemy przygotować projekt na plac sw/parkour/poledance w Kołobrzegu i poszukuję informacji zarówno od strony twórców projektu, jak i ostatecznych wykonawców placu. Jeśli macie jakieś sugestie, to proszę tutaj pisać lub na kg.streetworkout(at)gmail.com Pozdrawiam serdecznie PS. niestety na plaży się nie da tego zrobić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witaj, wszystko zależy od ilości podpisów "za", które pozyskasz, nie próbowałem, ale myślę, że można spróbować. Mamy nowego sponsora, który chętnie pomaga w takich sytuacjach i ogólnie zajmuje się budową parków do SW. Na PW podeślę Ci numer telefonu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi