Sebek1133 Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam wszystkich , jestem Sebastian mam 18 lat . Mieszkam w Rudzie ¦ląskiej . SW zainteresowałem się poprzez oglądanie filmików i bardzo sie w to wkręciłem . ćwiczyłem sobie od czasu do czasu na siłowni ale nie miałem za bardzo jak sobie ułożyć planu treningowego . Ogólnie trenuje Sztuki Walki co myśle że Street Workout bedzie do tego niezbędny i w przyszłości do wojska :D Waszą strone znalazłem poprzez szukanie planów treningowych do Street Workout . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witaj. Czyli jesteś kolejną osobą o większości podobnych zainteresowa?. Sztuki Walki, Street Workout, Wojsko. Myślę, że dzięki Nam szybko zdobędziesz niezbędną wiedzę, no i cóż, życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek1133 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Treningi są całym moim życiem , od dziecka trenowałem pływanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 No to możesz kontynuować, bo pływanie jest wskazane przy SW i Sztukach Walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi