Shady Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Witam wszystkich, zamierzam się z tym forum zaprzyja?nić ;d ponieważ zainteresowałem się tym sportem Mam na imię Michał w listopadzie sko?czę 16 lat. Jak tu trafiłem? ;d od ponad 3 miesięcy ćwiczę treningiem FBW 8-12, kiedyś wędrując po youtube natrafiłem na kolesia o nicku Konik Drążek, który pokazywał jak ćwiczy na drążku , ćwiczenia itp... oglądałem go kilka razy ale dopiero dziś pomyślałem, a nawet zdecydowałem że również bym chciał tak ćwiczyć siłę i sprawność. Dobrze się składa bo na działce mam drążek, 40 kg obciąże? (niedługo dokupię na nie pas), oraz posiadam takie przyrządy, nie wiem jak to nazwać :D takie dwa chwytaki na linach. więc warunki do ćwicze? mam i planuję zacząć ćwiczyć wraz z początkiem ferii ( muszę się przygotować jeszcze siłowo oraz głębiej w to wejść ). Ważę 71 kg i mam 183 cm wzrostu Liczę na waszą pomoc ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fRz Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 siemanko :D młody i gniewny z dobrym sprzętem widzę osobiście poczekałbym z treningiem siłowym (jeśli myślisz o siłowni). Jesteś młody i szkoda kości, które jeszcze rosną. Ale drążek jak najbardziej (bez obciąże?). Jest to oczywiście moja osobista rada (nie chce żebyś cierpiał pó?niej na bóle stawów). Owocnych treningów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mekso Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Witaj, kolega wyżej prawdę powiada. Lepiej na początek ćwicz własne ciężarem ciała, a dopiero pó?niej z obciążeniem. :D Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Witam Cię serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 No Siema. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Witam Cię serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts