Shady Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam wszystkich, zamierzam się z tym forum zaprzyja?nić ;d ponieważ zainteresowałem się tym sportem Mam na imię Michał w listopadzie sko?czę 16 lat. Jak tu trafiłem? ;d od ponad 3 miesięcy ćwiczę treningiem FBW 8-12, kiedyś wędrując po youtube natrafiłem na kolesia o nicku Konik Drążek, który pokazywał jak ćwiczy na drążku , ćwiczenia itp... oglądałem go kilka razy ale dopiero dziś pomyślałem, a nawet zdecydowałem że również bym chciał tak ćwiczyć siłę i sprawność. Dobrze się składa bo na działce mam drążek, 40 kg obciąże? (niedługo dokupię na nie pas), oraz posiadam takie przyrządy, nie wiem jak to nazwać :D takie dwa chwytaki na linach. więc warunki do ćwicze? mam i planuję zacząć ćwiczyć wraz z początkiem ferii ( muszę się przygotować jeszcze siłowo oraz głębiej w to wejść ). Ważę 71 kg i mam 183 cm wzrostu Liczę na waszą pomoc ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 siemanko :D młody i gniewny z dobrym sprzętem widzę osobiście poczekałbym z treningiem siłowym (jeśli myślisz o siłowni). Jesteś młody i szkoda kości, które jeszcze rosną. Ale drążek jak najbardziej (bez obciąże?). Jest to oczywiście moja osobista rada (nie chce żebyś cierpiał pó?niej na bóle stawów). Owocnych treningów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witaj, kolega wyżej prawdę powiada. Lepiej na początek ćwicz własne ciężarem ciała, a dopiero pó?niej z obciążeniem. :D Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No Siema. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi